Следете не на социјалните мрежи
Реклама Кони Копи
дечко на шанк
Вицотекапред 3 дена

ВИЦ: Здраво, Џек Даниелс…

Патувањепред 4 дена

Травел блогерите во кампања „Македонија, каква што не ја знаеш“

Македонијапред 5 дена

Групацијата Новоматик во Македонија (Адмирал, Астра и казино Фламинго хотел Гевгелија) и Апекс Македонија во изминатиот период донираа медицинска опрема во вкупна вредност од 200.000 евра!

Македонијапред 7 дена

Казино „Фламинго“ хотел Гевгелија донираше дезинфекциони средства во вкупна вредност од 20.000 евра на ЈЗУ Општа болница во Гевгелија

Македонијапред 1 недела

Автомат клубовите „Адмирал„ донираа медицинска опрема во вредност од 20.000 евра на Општа болница во Гостивар

Македонијапред 2 недели

Автомат клубовите Астра донираа медицинска опрема во вкупна вредност од 20.000 евра на Општа болница во Охрид

Макпетрол
Македонијапред 2 недели

„Макпетрол“ АД ја поздравува Одлуката на Владата за изедначување на акцизата на екстра лесното гориво со акцизата на дизел горивото

Апекс донација
Македонијапред 2 недели

Продолжува хуманитарната акција на АПЕКС Македонија со донација на дезинфекциони средства во вкупна вредност од 20.000 евр на Универитетска клиника за инфективни болести и фебрилни состојби во Скопје

АПИС
Македонијапред 3 недели

Отворено писмо од Асоцијацијата на приредувачи на игри на среќа – АПИС, до Владата на Република С. Македонија

„Прашина“ на Манчевски
Културапред 3 недели

Како прилог во борбата против коронавирусот, бесплатен онлајн стриминг на „Прашина“ на Манчевски

Сите објави

Ремедиум Вет
COVID-19 НАЈНОВИ СТАТИСТИКИ
Кони Копи

online radio