Следете не на социјалните мрежи

БИК (21.04 – 20.05)

06 Јули 2020

БИК

Очекувате покана за на некој краток излет, а ако дојдете до нека немојте да се колебата да ја прифатите. Романтични или деловни патувања, па дури и ако се пократки во моментот добро ќе ви дојдат. Имате потреба за стекнување на нови знаења, а за тоа нема подобри работи од откривање на нови краеви и стекнување на нови пријателства. Здравје: солидно.

[easy-social-share]


Овен          

          

Реклама Кони Копи
Реклама Ремедиум Вет

Следете не на Facebook