Следете не на социјалните мрежи

БЛИЗНАЦИ (21.05 – 21.06)

06 Јули 2020

БЛИЗНАЦИ

На работен план мислите дека се можете, но внимавајте, бидејќи е можно да направите грешка. Ако успеете сите работи да ги завршите како што треба патот за напредување ви е отворен. Постојат шанси за патувања, но од службена природа и кратки релации. Што се однесува до финасиите тука не е се така лошо како што ви изгледа. Во љубовта ситуацијата е стабилна. Здравје: добро.

[easy-social-share]


Овен          

          

Реклама Кони Копи
Реклама Ремедиум Вет

Следете не на Facebook