Следете не на социјалните мрежи

ЛАВ (22.07 – 22.08)

06 Јули 2020

ЛАВ

Денов ќе ви мине во променливо расположение. Односите со околината ќе ви бидат нарушени: сметајте на семејни кавги, недоразбирања со партнерот, како и негативен наплив од нерасчистени ситуации од минатото. Доколку не сте во врска денов не е поволен за движење кон неизвесност. Зголемената несигурност ќе ја компензирате со посветрување на работата. Здравје: просечно.

[easy-social-share]


Овен          

          

Реклама Кони Копи
Реклама Ремедиум Вет

Следете не на Facebook