Следете не на социјалните мрежи

ОВЕН (21.03 – 20.04)

06 Јули 2020

ОВЕН

И покрај поразот кој ќе го претрпите во работата сепак ќе бидете во добро расположение. Ќе заклучите дека понекогаш и поразот е добредојден. Некои претставици ќе имаат бурни расправии со претпоставените кои на крај ќе завршат во нивна корист. Во љубовта ситуацијата е нестабилна можеби премногу барате. Преиспитајте ги вашите желби, но и можностите. Здравје: просечно.

[easy-social-share]


Овен          

          

Реклама Кони Копи
Реклама Ремедиум Вет

Следете не на Facebook