Следете не на социјалните мрежи

РАК (22.06 – 21.07)

06 Јули 2020

РАК

Ве очекува уште една неразрешена ситуација. Семејните односи и контакти со најблиските се доста сложени и напнати. Но покрај се вие ќе успеете да исцрпите сила и да се снајдете. Ќе имате поддршка од една личност од која ќе извлечете и материјална корист. Подарок, наследство или осигурување ќе ви помогнат во финансиските проблеми. Здравјето ви е чуствително избегнувајте стресни ситуации.

[easy-social-share]


Овен          

          

Реклама Кони Копи
Реклама Ремедиум Вет

Следете не на Facebook