Следете не на социјалните мрежи

СКОРПИЈА (23.10 – 21.11)

05 Јули 2020

СКОРПИЈА

Сите работи ќе се одвиваат под ваша контрола, па затоа нема потреба од грижа. Ако мислите дека некои работи не се во најдобар ред консултирајте се со вашите соработници. Ве очекува некое патување надвор од границите на државата. Во љубовта вашиот партнер можеби ќе се покори на некои ваши желби, но не очекувајте на сите. Здравје: јадете полесна храна.

[easy-social-share]


Овен          

          

Реклама Кони Копи
Реклама Ремедиум Вет

Следете не на Facebook