Она, кога ќе купиш Сумамед…


2
2 споделувања, 2 допаѓања

Она, кога сите купуваат и ствараат (непотребни)залихи, па и кога ќе си купиш Сумамед… среќа до бескрај!
Сумамед


Која е Вашата реакција за овој пост? (макс. 3 реакции)

hate hate
0
hate
confused confused
1
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
1
lol
omg omg
0
omg
win win
2
win

Коментари

Меме генератор
Меме
Поставете свои сопствени слики за да направите сопствено меме