GIF: Што е брзина?


1
1 допаѓање

Што е брзина?
Кога некој пред очи ќе ти кивне и у секунда дезинфицираш!


Која е Вашата реакција за овој пост?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
1
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
1
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win

Коментари

Одберете формат
Меме
Поставете свои сопствени слики за да направите сопствено меме
Фотографија
Фотографија или GIF
ГИФ
GIF формат