(Видео) Владо Јаневски има нов сингл – Погледнете го видео записот на оваа прекрасна балада!


0
1 споделување

Владо Јаневски го објави спотот за својот нов сингл „Недостасуваш“.

Во оваа балада покрај Владо виртуелно се појавува и една прекрасна русокоса девојка на која и вели дека „најчесто му недостасува“.

Погледнете го спотот од оваа балада:


Која е Вашата реакција за овој пост? (макс. 3 реакции)

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win

Коментари

Меме генератор
Меме
Поставете свои сопствени слики за да направите сопствено меме