Следете не на социјалните мрежи

Македонија

Објавена листата на фирми кои добиле а не ја исплатиле државната помош за минимална плата

Објавено

на

Vlada na Republika Severna MakedonijaВладата на Република Северна Македонија вчера ја објави листата на компании на кои им е исплатена државна помош за минимална плата, а тие не ги уплатиле средствата на своите вработени. Листата потоа беше ажурирана. На следниот линк можете да ја видите ажурираната листа на компаниите.

Реклама onlinestore.mk
Коментари
Реклама Тик Так и Зорка
Реклама Мебел Ви
Реклама Ремедиум Вет
Реклама Кони Копи

Следете не на Facebook

Најчитани