(Видео) Погледнете ги најлудите црвени картони во фудбалот!


0
2 споделувања

Погледнете ги овие две одлични компилации каде ќе можете да ги видите  ТОП 10 најлудо заработените црвени картони во фудбалот!


Која е Вашата реакција за овој пост? (макс. 3 реакции)

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win

Коментари

Меме генератор
Меме
Поставете свои сопствени слики за да направите сопствено меме