Следете не на социјалните мрежи

Видеа

(Видео) Ако мажите беа на местото на жените во рекламите

Објавено

на

Телевизиските реклами често ги прикажуваат жените во провокативни пози и како сексуален објект, без разлика каков производ се рекламира, па дури и храна.

Да погледнеме какви би биле рекламите ако мажите беа на местото од жените ….

Реклама onlinestore.mk
Коментари
Реклама Тик Так и Зорка
Реклама Мебел Ви
Реклама Ремедиум Вет
Реклама Кони Копи

Следете не на Facebook

Најчитани