Видео: Како поголем дел од луѓето реагираат на коронавирусот


1
2 споделувања, 1 допаѓање

Препораките за заштита и мерките за претпазливост се неопходни за да се заштитиме од коронавирусот, но повеќето, ситуацијата не ја сфаќаат сериозно. Еве како изгледа тоа:


Која е Вашата реакција за овој пост? (макс. 3 реакции)

hate hate
1
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
1
lol
omg omg
1
omg
win win
1
win

Коментари

Меме генератор
Меме
Поставете свои сопствени слики за да направите сопствено меме