ВИДЕО: Погледнете како реагира куче на страшната филмска акција


2
2 споделувања, 2 допаѓања

Кучињата понекогаш навистина го разбираат она што го гледаат на телевизија, нешто слично како и луѓето.

Ова куче од расата булдог има неверојатна реакција во моментот кога ќе се случи нападот на главната актерка од страшните животни и со својата реакција насмеа милиони луѓе…

Погледнете го видеото и неговата неверојатна реакција:


Која е Вашата реакција за овој пост? (макс. 3 реакции)

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
2
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
2
love
lol lol
0
lol
omg omg
2
omg
win win
0
win

Коментари

Меме генератор
Меме
Поставете свои сопствени слики за да направите сопствено меме