200 km на час


2
1 споделување, 2 допаѓања

Тип вози 200 km на час. Го запира полицаец:
– Добро господине, свесни ли сте дека возите 200 km на час!?
– Да, да, и Вие би возеле 200 km на час да сте на мое место!
– Зошто?
– Па ја убив жена ми и мајка и, а сега тие се во багажникот, нормално брзам да се ослободам од нив!
Полицаецот во паника го вперува пиштолот во човекот и вика засилување.
Откако стигнале уште петмина полицајци, тој им рекол да го отворат багажникот. Кога го отвориле во него немало ништо.
Типот, потпрен на полициската кола, ладнокрвно вели:
– Да бе, сега останува овој ваш фантазер да измисли дека сум возел 200 km на час!!!


Која е Вашата реакција за овој пост? (макс. 3 реакции)

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
1
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
3
lol
omg omg
2
omg
win win
1
win

Коментари

Меме генератор
Меме
Поставете свои сопствени слики за да направите сопствено меме