Мали Ѓокица и се жали на наставничката…


3
1 споделување, 3 допаѓања

Мали Ѓокица и се жали на наставничката.

  • Наставничке, но нели јас не заслужив единица?
  • Да Ѓокица, не заслужи, но за жал нема пониска отцена.

Која е Вашата реакција за овој пост? (макс. 3 реакции)

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
4
lol
omg omg
1
omg
win win
0
win

Коментари

Меме генератор
Меме
Поставете свои сопствени слики за да направите сопствено меме