Полицаец во автобус на ЈСП


0
1 споделување

Влага полицаец во автобус на ЈСП и му вика на шоферот:
– Дај ми 2 карти.
– Зошто ти се 2 карти?
– Па ако ја изгубам едната, да имам друга.
– А, ако и таа ја изгубиш?
– Епа, имам и месечна карта.
– А, ако и месечната ја изгубиш?
– Еее, па униформирани лица не плаќаат карта!


Која е Вашата реакција за овој пост? (макс. 3 реакции)

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
1
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
2
lol
omg omg
1
omg
win win
0
win

Коментари

Меме генератор
Меме
Поставете свои сопствени слики за да направите сопствено меме