Тројца затвореници разговараат…


3
2 споделувања, 3 допаѓања

Во затворска ќелија разговараат тројца дечки од кои: првиот консумирал кокаин, вториот спид, а третиот марихуана.
Првиот вели: Да имавме една лажичка кокаин имаше да прелетаме низ решеткиве.
Вториот му одговара: Па да имавме ние една лажица спид имаше со заби да ги искршиме решеткиве и да излеземе надвор.
Третиот на тоа им вели: Ма заебете вие тоа, да имавме ние еден џоинт и тука ќе ни беше добро!


Која е Вашата реакција за овој пост? (макс. 3 реакции)

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
3
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
3
love
lol lol
5
lol
omg omg
3
omg
win win
4
win

Коментари

Меме генератор
Меме
Поставете свои сопствени слики за да направите сопствено меме