ВИЦ: Актерка, манекенка и проститутка кај Свети Петар


4
1 споделување, 4 допаѓања

Актерка, манекенка и проститутка загинале во сообраќајна несреќа и отишле кај Свети Петар на судење. Актерката влегува и Свети Петар ја прашува:
– Што направивте Вие во животот?
– Претежно се пресоблекував и глумев.
– Значи си се соблакала, марш во пеколот! – рекол Свети Петар.
По неа доаѓа манекенката:
– Што направивте Вие во животот?
– Се соблекував и облекував и така одев по пистата.
– И ти си се соблекувала?! – марш во пеколот!
И последна доаѓа проститутката:
– Што направивте Вие во животот?  – прашал Свети Петар.
– Претежно спиев цел ден. Во вечерните часови се спремав и одев од бандера на бандера…
– Фала му на Бога, електричарка! – рекол Свети Петар.


Која е Вашата реакција за овој пост?

hate hate
1
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
1
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
1
love
lol lol
11
lol
omg omg
1
omg
win win
1
win

Коментари

Одберете формат
Меме
Поставете свои сопствени слики за да направите сопствено меме
Фотографија
Фотографија или GIF
ГИФ
GIF формат