Следете не на социјалните мрежи

Вицотека

ВИЦ: Беровско сирење

Објавено

на

– Колку ви е беровското сирење?
– 380ден.кг.
– Скапо, од карши е 320ден.
– Па земи од таму…
– Па немаат.
– Е па и ние кога немаме, кај нас е 250 денари!

Реклама onlinestore.mk
Коментари
Реклама Тик Так и Зорка
Реклама Мебел Ви
Реклама Ремедиум Вет
Реклама Кони Копи

Следете не на Facebook

Најчитани