ВИЦ: Кинески очила кои ги гледаат луѓето голи!


3
2 споделувања, 3 допаѓања

Одам во една кинеска продавница да си купам било какви очила. Гледам вакви, онакви, различни. Со ултравиолетова заштита, со вакви рамки, со ваква боја.

Доаѓа продавачот и ми вели: Имам јас за тебе едни специјални очила, дојди.

Ги земам јас од него специјалните очила, ги ставам, погледнувам, сите наоколу голи!

Ги вадам, облечени, пак ги ставам, голи! Не прашувам за цена, ги земам, трчам на улица и го повторувам тестот.

Ги ставам, сите голи! Ги вадам, облечени! Брзо, со трчање се враќам дома со очилата, за да се исчаламам пред жената.

Влегувам, жената и комшијата голи! Ги вадам, пак голи! Да ти се плукнам во кинеското ѓубре, да ти се плукнам! Кога успеаја толку брзо да се расипат?


Која е Вашата реакција за овој пост? (макс. 3 реакции)

hate hate
0
hate
confused confused
1
confused
fail fail
0
fail
fun fun
5
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
1
love
lol lol
4
lol
omg omg
2
omg
win win
3
win

Коментари

Меме генератор
Меме
Поставете свои сопствени слики за да направите сопствено меме