ВИЦ: Кое е најголемото нешто кое може да го лапне човек?


3
1 споделување, 3 допаѓања

Учителка ги прашува децата:
– Деца, кое е најголемото нешто кое може да го лапне човек?
– Јаболко, учителке!
– Друго, деца?
– Круша, портокал…
– Друго? Кажи Трпе.
– Телевизор, улчителке!
– Аман бре Трпе, кој може да изеде телевизор?
– Секоја вечер кога си легнувам тато и вели на мама: „Ајде гаси го телевизорот и лапни го!“.


Која е Вашата реакција за овој пост?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
3
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
4
love
lol lol
11
lol
omg omg
3
omg
win win
3
win

Коментари

Одберете формат
Меме
Поставете свои сопствени слики за да направите сопствено меме
Фотографија
Фотографија или GIF
ГИФ
GIF формат