ВИЦ: Мастика место гел за дезинфекција!


8
7 споделувања, 8 допаѓања

Сопругата го праќа мажот до продавница да купи гел за дезинфекција, пандемија на коронавирус е, мора да се пазат.

Оди мажот и се враќа со шише мастика. Го гледа жената и му урла:

,,Говедо едно пијандурско, зошто си купил мастика?! Нели гел за дезинфекција требаше! А тој ладнокрвно и одговора: „Па, поевтина беше мастикава, а исто дезинфицираат“.


Која е Вашата реакција за овој пост?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
3
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
2
love
lol lol
9
lol
omg omg
2
omg
win win
6
win

Коментари

Одберете формат
Меме
Поставете свои сопствени слики за да направите сопствено меме
Фотографија
Фотографија или GIF
ГИФ
GIF формат