ВИЦ: Мујо и Хасо чистат висококатница…


6
1 споделување, 6 допаѓања

Мујо и Хасо ги чистеле стаклата од надворешна страна на висококатница од 100 спрата. Стасале на крај и Хасо викнал:

– Упс! Го заборавивме претпоследниот прозор!
Мујо: Ајде Хасо, јас ќе те фатам за трегерите, ти спушти се и бришај.

Хасо се спуштил, почнал да брише и одеднаш почнал да се смее на глас, Мујо зачуден го прашува:

– Што ти е Хасо, што е смешно толку?

Хасо: Кога ќе се откачат трегерите па кога ќе те удрат по фаца, ауууу!!!


Која е Вашата реакција за овој пост?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
3
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
2
love
lol lol
8
lol
omg omg
2
omg
win win
4
win

Коментари

Одберете формат
Меме
Поставете свои сопствени слики за да направите сопствено меме
Фотографија
Фотографија или GIF
ГИФ
GIF формат