ВИЦ: Мујо и Хасо на улица


2
3 споделувања, 2 допаѓања

Мујо се враќа од доктор и по пат го сретнува Хасо:
– Што има Мујо?
– Ништо, бев на доктор.
– И што ти рече?
– 200 евра.
– Абе не те прашувам тоа, него што имаш?
– Само 50 евра.
– Аман бе, те прашувам што ти фали!
– Па 150 евра!


Која е Вашата реакција за овој пост?

hate hate
0
hate
confused confused
1
confused
fail fail
1
fail
fun fun
1
fun
geeky geeky
1
geeky
love love
0
love
lol lol
1
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win

Коментари

Одберете формат
Меме
Поставете свои сопствени слики за да направите сопствено меме
Фотографија
Фотографија или GIF
ГИФ
GIF формат