ВИЦ: Опасен машки муабет!


3
2 споделувања, 3 допаѓања

Си прават двајца пријатели муабет пиејќи по едно пиво, па едниот му вели на другиот:

Дали знаеш пријателе дека жената може истовремено да те крене до облаци и да те акне од зема со една единствена реченица?

Е која е таа реченица бе, пријателе?

На комшијата му е помал.


Која е Вашата реакција за овој пост?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
1
geeky
love love
0
love
lol lol
10
lol
omg omg
3
omg
win win
2
win

Коментари

Одберете формат
Меме
Поставете свои сопствени слики за да направите сопствено меме
Фотографија
Фотографија или GIF
ГИФ
GIF формат