Следете не на социјалните мрежи

Вицотека

ВИЦ: Пазарна економија

Објавено

на

Жената му вели на својот маж:
– Од денес поминуваме на пазарна економија – се правам за пари. Значи ако сакаш да готвам – 500 ден., да измијам садови – 500 ден., секс – 1000 ден.
Легнуваат и мажот:
– Ајде.
Жената:
– 1000 ден.
Мажот го отвара паричникот… бара…
– Само 700 ден. имам!
Жената:
– Малку се.
Заспиваат… По некое време мажот се буди и ја гледа жена си како буричка низ чантата.
– Што бараш?
– Да ти дадам 300 денари на заем.

Коментари
Реклама Кони Копи
Реклама Ремедиум Вет

Следете не на Facebook

Најчитани