ВИЦ: Плавуша во салон за автомобили…


10
18 споделувања, 10 допаѓања

плавуша

Плавуша оди да купува автомобил и продавачот ѝ вели:

Ова е одличен модел, во град троши 8 литри бензин, на отворено 6.

Плавушата го прашува:

Извини што те прекинувам, но како автомобилот знае дека е во град???


Која е Вашата реакција за овој пост? (макс. 3 реакции)

hate hate
1
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
5
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
3
love
lol lol
9
lol
omg omg
3
omg
win win
6
win

Коментари

Меме генератор
Меме
Поставете свои сопствени слики за да направите сопствено меме