ВИЦ: Пушењето цигари и „мустангот“


2
2 допаѓања

Пушиш?
-Да
-Колку дневно?
-Три кутии!
-Колку пари е една?
-80 денари
-И колку години пушиш?
-15 години.
-Значи една чини 80 денари, а ти пушиш три дневно, што значи месечно на цигари трошиш 7200 денари. За една година тоа би било околу 86400 денари, така?
-Така.
-Ако годишно трошиш 86400 денари, за 15 години доаѓа околу 1.300.000 денари.
-Така е..
-Да не си пушел ти тие 15 години и да си ги собирал парите до сега ќе возеше Mustang GT.
-Ти пушиш?
-НЕ!
-Па кај ти е ”Мустангот” тогаш?!


Која е Вашата реакција за овој пост?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
4
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
7
lol
omg omg
1
omg
win win
3
win

Коментари

Одберете формат
Меме
Поставете свои сопствени слики за да направите сопствено меме
Фотографија
Фотографија или GIF
ГИФ
GIF формат