ВИЦ: Расад за лопати


10
5 споделувања, 10 допаѓања

Пристигнала хуманитарна помош од друга земја и неколку луѓе ја распоредувле и складирле. На крај им останале лажичиња за сладолед кои им биле непотребни и непланирани, се чуделе што е тоа, кога на едниот му светнува и извикува:

-А бре, да не е ова расад за лопати!?


Која е Вашата реакција за овој пост?

hate hate
0
hate
confused confused
1
confused
fail fail
0
fail
fun fun
1
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
5
lol
omg omg
3
omg
win win
3
win

Коментари

Одберете формат
Меме
Поставете свои сопствени слики за да направите сопствено меме
Фотографија
Фотографија или GIF
ГИФ
GIF формат