ВИЦ: Тато, тато, каде се Алпите?


3
3 допаѓања

Некое дете учело географија и го прашува татко му:
– Тато, тато, каде се Алпите?
– Незнам бе сине, мајка ти чистеше…


Која е Вашата реакција за овој пост?

hate hate
0
hate
confused confused
4
confused
fail fail
1
fail
fun fun
4
fun
geeky geeky
1
geeky
love love
2
love
lol lol
11
lol
omg omg
3
omg
win win
3
win

Коментари

Одберете формат
Меме
Поставете свои сопствени слики за да направите сопствено меме
Фотографија
Фотографија или GIF
ГИФ
GIF формат