ВИЦ: Живот во карантин


0
2 споделувања

„Чекај сега, да резимираме“, му вели Перо на Трпе, „според одредбава за карантин, смеам да одам само до продавница да испазарам, да ги платам сметките и да одам на работа, така?“

„Да“, му вели Трпе. „Па, јас цел живот сум ти живеел во карантин бе, другар“, се удира по глава Перо.


Која е Вашата реакција за овој пост?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
1
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
3
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win

Коментари

Одберете формат
Меме
Поставете свои сопствени слики за да направите сопствено меме
Фотографија
Фотографија или GIF
ГИФ
GIF формат