Кој хороскопски знак е „мајстор“ во лажењето?


0
2 споделувања

Никој не може да го разбере овој знак кога лаже. Добро се справува со лагите и интригите. Си мисли едно, кажува друго а вистината е нешто сосема трето. Тој знак е Бик.

За Биковите лагата е уметност. Понекогаш тие заплеткуваат фина пајажина од лаги, за да ја импресионираат својата околина, сакајќи на тој начин да бидат многу значајни или да предизвикаат сожалување (не мешајте со жалење) …

Претставниците на овој знак прибегнуваат кон помошта на лагата, за да не дадат пари на заем, дури иако споделиле дека финансиски стојат многу добро.

За да ги избегнат непријатните и непотребни расправии, мажите Бикови на пример се во состојба да ви зборуваат на телефон со најдобар невин и искрен тон како се на многу важен состанок во моментот, иако притоа околу нив се слуша гласна музика и се разнесува женска смеа.

Најневеројатно е дека кај Биковите сето поминува неказнето – често нивните партнери им се толку маѓепсани од нивниот шарм и се подготвени да проголтаат било каква лага, само и само за да бидат со нив … други пак не ги доживуваат сериозно и кон нив се однесуваат како кон непослушни дечиња, на кои не можеш да им бидеш лут.


Која е Вашата реакција за овој пост? (макс. 3 реакции)

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win

Коментари

Меме генератор
Меме
Поставете свои сопствени слики за да направите сопствено меме